Levering

 

Verzendmethoden:

 

Volledig verzekerd verzenden via koerier

Kiest u voor de optie om uw bestelling te verzenden per koerier, dan kunt u de koerier verwachten op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 18.00 uur. U ontvangt van Solar Gold een Track&Trace-code, waarmee u uw de status van levering van uw bestelling via internet kunt volgen. De bestelling wordt alleen geleverd op het aangegeven leveradres en u dient na overleg van uw legitimatie persoonlijk te tekenen voor ontvangst.

Bent u niet in staat het pakket in ontvangst te nemen, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw op het aangegeven adres aangeboden. Na een tweede bezorgpoging die niet succesvol is, volgt een derde en laatste bezorgpoging op de daaropvolgende werkdag. Is deze laatste poging ook niet succesvol, dan wordt het pakket retour gezonden en wordt er zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opgenomen voor het maken van een nieuwe afspraak voor levering.

Wordt uw pakket beschadigd of geopend door de koerier aangeboden? Dan dient u het pakket te allen tijde te weigeren en de koerier het pakket retour te laten zenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op voor het maken van een nieuwe afspraak voor levering.

Privékoerier

Wilt u uw pakket op afspraak ontvangen? Dan kunt u gebruik maken van onze Privékoerierservice. Zodra uw bestelling beschikbaar is voor ontvangst, wordt u per e-mail in kennis gesteld over de mogelijkheden tot levering op een tijdstip dat u zelf kiest. Heeft u nog vragen, neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 085 – 009 09 40.

Afhalen

Heeft u gekozen voor de optie om uw bestelling af te halen bij ons op kantoor in Groningen, dan nemen wij contact met u op zodra uw bestelling klaar ligt. U kunt dan aangeven wanneer u uw pakket wilt afhalen. Afhalen is mogelijk op werkdagen tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Kluizen

Voor kluizen word onderstaande gerekend:

Standaard levering (achter de eerste deur)
Bij de standaard aflevering wordt uw bestelling achter de eerste toegangsdeur afgeleverd (zonder enig verticaal transport op of bij het afleveradres). Wanneer de toegangsdeur te smal is voor aflevering, wordt uw bestelling voor de deur afgeleverd.

 

Gewicht

Transporttarief*

0 tot 30 kg

€ 13,50

meer dan 30 kg

€ 19,50


*bij een orderwaarde van € 350,00 (excl. btw) per afleveradres nemen wij de transportkosten voor onze rekening. Deze tarieven zijn alleen geldig bij centrale leveringen binnen Nederland exclusief de Waddeneilanden, België en Luxemburg.

 

Discrete verpakking
U kunt ervoor kiezen om de kluis te laten afleveren in een discrete, zwarte verpakking. Hiermee waarborgen we de privacy en veiligheid van uw klant en worden er geen ‘slapende honden’ wakker gemaakt bij het leveren van de kluis.

Vraag ernaar bij het plaatsen van uw bestelling.

 

Omschrijving

Tarief excl. BTW (netto)

Discrete verpakking

€ 8,00

 

Levering en plaatsing op de begane grond of een per lift bereikbare etage (verankering optioneel)
Een inbraakwerende kluis met een gewicht van minder dan 1.000 kg moet volgens de Europese norm op vakkundige wijze worden verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn uw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dan ook dat kluizen deugdelijk verankerd zijn. Onze professionals zorgen bij aflevering ervoor dat de kluis conform de veiligheidseisen wordt geplaatst en wanneer gewenst op de juiste wijze wordt verankerd.

 

Levering en plaatsing wanneer de etage alleen per trap bereikbaar is (let op: altijd inclusief verankering)

Wanneer uw woning of bedrijfspand niet over een lift beschikt, dan kunnen kluizen tot en met 100 kg door middel van een innovatieve trappenloper vervoerd worden, mits de trap minstens 80 cm breed is.

 

Artikelnummer

Omschrijving

Tarief
excl. BTW (netto)

180.900.0022

Plaatsing én verankering per trap met trappenloper* - 1 t/m 100 kg

€ 165,00

180.900.0008

Plaatsing kluis begane grond of per lift - 1 tot 140 kg

€ 100,00

180.900.0009

Plaatsing kluis begane grond of per lift - 141 tot 250 kg

€ 130,00

180.900.0010

Plaatsing kluis begane grond of per lift - 251 tot 500 kg

€ 220,00

180.900.0011

Plaatsing kluis begane grond of per lift - 501 tot 800 kg

€ 275,00

180.900.0012

Plaatsing kluis begane grond of per lift - 801 tot 1200 kg

€ 340,00

180.900.0013

Verankering (alleen in combinatie met plaatsing per lift)

€ 65,00

 


 * U kunt gebruik maken van deze service inclusief trappenloper indien er aan deze minimale voorwaarden wordt voldaan:

  • De kluis heeft een maximale maatvoering van 950x700x700 (HxBxD in mm) en 
  • De kluis weegt maximaal 100 kg. Kluizen zwaarder dan 101 kg alleen op aanvraag.
  • De trap is minstens 80 cm breed
  • Onder en boven aan de trap is minstens 90 cm uitloopruimte
  • Trap is niet steiler dan 45 graden
  • Geen hoogpolig tapijt
  • Geen wit gelakte trap
  • Tot maximaal de tweede etage

Voordat onze bezorgprofessionals de kluis op vakkundige wijze verankeren, wordt uiteraard de werking van de kluis gecontroleerd en uitgelegd. Bij vertrek wordt het verpakkingsmateriaal netjes opgeruimd en meegenomen.

 

Ook voor plaatsing en verankering van kluizen in andere dan bovengenoemde situaties kunt u uiteraard bij ons terecht. Vul hiertoe het inhuisformulier  in en neem vrijblijvend contact met ons op. Het formulier kan geprint worden ingevuld worden en per foto of scan per mail verstuurd worden naar contact@solargold.nl