Levering

 

Verzendmethoden:

 

Volledig verzekerd verzenden via koerier

Kiest u voor de optie om uw bestelling te verzenden per koerier, dan kunt u de koerier verwachten op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 18.00 uur. U ontvangt van Solar Gold een Track&Trace-code, waarmee u uw de status van levering van uw bestelling via internet kunt volgen. De bestelling wordt alleen geleverd op het aangegeven leveradres en u dient na overleg van uw legitimatie persoonlijk te tekenen voor ontvangst.

Bent u niet in staat het pakket in ontvangst te nemen, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw op het aangegeven adres aangeboden. Na een tweede bezorgpoging die niet succesvol is, volgt een derde en laatste bezorgpoging op de daaropvolgende werkdag. Is deze laatste poging ook niet succesvol, dan wordt het pakket retour gezonden en wordt er zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opgenomen voor het maken van een nieuwe afspraak voor levering.

Wordt uw pakket beschadigd of geopend door de koerier aangeboden? Dan dient u het pakket te allen tijde te weigeren en de koerier het pakket retour te laten zenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op voor het maken van een nieuwe afspraak voor levering.

Privékoerier

Wilt u uw pakket op afspraak ontvangen? Dan kunt u gebruik maken van onze Privékoerierservice. Zodra uw bestelling beschikbaar is voor ontvangst, wordt u per e-mail in kennis gesteld over de mogelijkheden tot levering op een tijdstip dat u zelf kiest. Heeft u nog vragen, neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 085 – 009 09 40.

Afhalen

Heeft u gekozen voor de optie om uw bestelling af te halen bij ons op kantoor in Groningen, dan nemen wij contact met u op zodra uw bestelling klaar ligt. U kunt dan aangeven wanneer u uw pakket wilt afhalen. Afhalen is mogelijk op werkdagen tussen 09.00 uur en 18.00 uur.